Şehit Halil Kantarcı Özel Eğitim Meslek Lisesi

WEB https://sivasisitmeengelliler.meb.k12.tr
Adres : Şeyhşamil Mahallesi 47/ 65. Sokak No 2 Merkez / SİVAS
VİZYON : Özgün çalışmaları ile Türkiye genelinde "İşitme engelliler ilkokulları ve Ortaokulları"arasında örnek gösterilen okul olmak.
MİSYON : Özel eğitim gerektiren bireylerin özel eğitim yöntem ve araçları kullanılarak eğitsel ve sosyal gereksinimleri desteklenerek çıkacakları zorlu hayat yolculuğunda güvenli ve gerekli donanıma sahip bireyler olarak bağımsız yaşam becerilerini kazandırmak.
BAŞARILAR : OKULUMUZUN SPORTİF VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ VE BAŞARILARI 1992’de futbol Türkiye Şampiyonu,kızlar 400 m. Türkiye 1. liği, 2001-2002 Öğretim Yılı İşitme Engelli Okullar Spor Oyunları Türkiye Birinciliği Yarışmalarında Futbol Türkiye Şampiyonluğu, Uzun Atlama Türkiye 1. liği, 4x100 m. Bayrak Yarışında Türkiye 1. liği. Bunlardan başka "İşitme Engelli Okullar Spor Oyunları Yarışmalarında" ferdi ve takım yarışmalarında okulumuzun birçok ikincilik ve üçüncülük dereceleri ile birlikte halk oyunları teşvik ödülleri ve "Beyaz Bayrak" ödülü vardır.

Mesleki Uygulama Labaratuvarı :2
Saatler : 8.30 - 14.30 - 15.20
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Doğal Gaz
Servis :
Ulaşım : Toplu taşıma araçları ile sehir içi ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Kılavuz Mahallesi - 13.Sokak No:3 58060 Merkez/SİVAS
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 1 km